Lahjoitamme yhdessä kumppanini Faisin kanssa kaikki tuotteista kertyvät tuotot Hope ry:n avulla vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. 

Kiitos kun olet mukana!


Vieraile verkkokaupassa ja valitse itsellesi mieleisesi tuote tai vaikka kaksi. Lahjoitamme kumppanini Faisin kanssa kaikki tuotteista kertyvät tuotot Hope ry:n avulla vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Tilaamalla saat siis itsellesi todella tyylikkäitä tuotteita, joita voit kantaa ylpeänä tietäen, että olet mukana tekemässä hyvää! Alla vielä lyhyesti siitä, miksi asia on minulle hyvin tärkeä.


"Olen kiitollinen, että olen saanut pienestä asti harrastaa ja urheilla monipuolisesti. Suurimman osan kavereistani olen saanut urheilun kautta. Koen myös, että urheilun kautta saamani kokemukset ovat vaikuttaneet paljon minuun ja muovanneet minusta sen Jussin mikä olen tänä päivänä. Kaikilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta harrastamiseen. Jos tämän kampanjan avulla pystytään jeesaamaan lapsia ja nuoria harrastuksen tukemisessa niin JES. Oli aivan mahtavaa, että Faisilla oli samat arvot kanssani ja he halusivat olla mukana tässä kampanjassa"

Sporttisin terveisin,
Jussi Piha #16