Yhdessä Ylivoimaa - Uusi salibandy-yhteisö

18.03.2020


Maailmalla ja Suomessa vallitsevan tilanteen takia nyt jos koskaan tarvitaan yhteen hiileen puhaltamista. Oma salibandykauteni päättyi tänä vuonna ihan liian aikaisin, mutta niin kävi myös jokaisen juniorin kohdalla.

⁣⁣Olen saanut ParastaPeliin -projektini kumppaneilta ihan mielettömän panostuksen ja luottamuksen salibandykaudelle 2019 - 2020. Valitettavasti en pystynyt itsestäni riippumattomista syistä tarjoamaan heille täydellistä huipennusta yhteisellä matkalla tällä kaudella. Kuitenkin kiitoksena tästä kumppaneideni tuesta ja luottamuksesta, aion jakaa jatkossa uudessa yhteisössä kaikille junioreille ja muille omatoimisesti harjoitteleville vinkkejä harjoitteluun. Tulen julkaisemaan rungon omatoimisesta harjoittelusta ParastaPeliin sivustolleni tämän viikon aikana, josta jokainen voi ladata tiedoston itselleen. Lisäksi jaan päivittäin Yhdessä Ylivoimaa yhteisössä vinkkejä harjoitteluun, tukea junioreille sekä mahdollisuuden kommunikoida ja vaihtaa ajatuksia harjoittelusta. Toivon, että yhteisö kasvaa positiiviseksi alustaksi jakaa ja keskustella omatoimisesta harjoittelusta, myös junioreilla on iso rooli tässä yhteisössä! Jaan mielelläni junioreiden omia vinkkejä/videoita yhteisössä. ⁣⁣

Liikkuminen, urheilu ja yhteisöllisyys ovat erittäin tärkeitä asioita tällä hetkellä. Uskon, että yhdessä tekemällä ja liikkumalla saamme pidettyä mielen virkeänä vaikeankin tilanteen aikana. ⁣⁣Tiedostan, että urheiluseuroilla ja joukkueilla on tällä hetkellä todella haastava tilanne. Ja ymmärrän jos valmennus/seurat eivät pysty tarjoamaan vinkkejä aktiivisesti tällä hetkellä. Yhdessä Ylivoimaa yhteisön tavoite on tukea jokaista junioria tämän vaikean tilanteen aikana! 

⁣⁣Jotta yhteisö saadaan leviämään mahdollisimman laajalle, niin vinkkaa yhteisöä eteenpäin ja ollaan Yhdessä Ylivoimaa!

Alta löydät linkin yhteisöön:

Yhdessä Ylivoimaa - Instagram