Unelmatiimin 2020-2021 ensimmäinen tapaaminen

02.10.2020

Kauden 2020-2021 Unelmatiimi julkistettiin Ideaparkin salibandytapahtumassa syyskuussa. Kokoonnumme kuudesta nuoresta koostuvan ryhmän kanssa ensimmäisen kerran lokakuussa. On mukavaa, mutta samalla jännittävää polkaista homma käyntiin uusien ihmisten kanssa. Ensimmäisessä tapaamisessa mm. tutustumme toisiimme, käymme muutamia ennalta nuorille antamia tehtäviä sekä vierailemme Salibandymuseossa. Lisäksi nuorille jaetaan Unelmatiimi-paidat sekä varustepaketit jotka he saavat kaudelle käyttöönsä. Tapaamisella pohditaan mm. salibandyn merkitystä nuorelle itselleen sekä asetetaan tavoitteita. Olen kokenut nämä tärkeiksi asioiksi itselleni ja herätän toivottavasti nuorissa kipinän pohtia näitä asioita omalta kohdaltaan. Kauden aikana läpi käymämme asiat päätän sitten myöhemmin kun olen tutustunut ensin nuoriin.


F-liiga käynnissä ja MM-kisoille uudet päivämäärät

Brändiuudistuksen myötä sarjamme on nykyään F-liiga, joka käynnistyi syyskuun lopulla. Otimme kauteen varaslähdön Super Cupin muodossa, joka pelattiin Ideparkissa. Ensimmäistä kertaa pelatun Cupin voittopystiä pääsimme nostamaan vakuuttavan peliesityksen myötä, jolla kaatui paikallisvastustaja Nokin Krp. Sarjaa olemme pelanneet tätä kirjoittaessamme neljä kierrosta ja kasassa on täydet 12 pistettä. Henkilökohtaisesti kunto ja fiilis on kohdillaan, mutta peliesitykset eivät vielä ole täysin tyydyttäneet. Kausi on kuitenkin pitkä ja pitää vaan jaksaa jatkaa hommia sitkeästi päivittäin.


Vallitsevan tilanteen vuoksi siirretyt MM-kotikisat ovat saaneet uuden ajankohdan. Kisat tullaan pelaamaan Helsingissä 3.-11.12.2021. Nämä karkelot ovat takaraivossa mielessä pitkän tähtäimen tavoitteena, mutta nyt keskitytään täysillä arkeen Classicin kanssa.


Mukavaa syksyä! #16