Huikea tunnelma Ideapark Sportissa

24.11.2019

Kolme vuotta sitten olin rehellisesti hieman ihmeissäni kun kuulin, että pelaamme liigaottelun kauppakeskuksessa. Nyt Ideaparkin Sportissa on pelattu kolmesti ja tunnelma on ollut loistava. Kohtasimme marraskuun lopulla Salibandyliigan kärkikamppailussa Classicin kanssa rakkaan paikallisvastustajan Nokian Krp:n. Lisäkatsomoista huolimatta kaikki halukkaat eivät löytäneet istumapaikkaa Sportista ja osa kurkki peliä toisten olkien yli. Ottelussa oli erittäin mahtava ja tiivis tunnelma. Kiitos yleisölle! Katsojat istuivat lähes kiinni vaihtopenkissä ja välillä teki mieli napata vähän evästä eturiviltä.
Yleisön kannustamana myös kentällä tunnetaso oli korkealla. Vauhdikas ja fyysinen kamppailu päättyi lopulta eduksemme 9-5 ja jatkamme sarjaa puhtaalla pelillä.

 
Samana päivänä oli keskusaukiolla MM2020 tapahtuma. Oli mukava käydä paikalla pelailemassa mm. Rinkiä ja jutella salibandystä kiinnostuneiden kanssa. Siisteintä on katsella pienimpien pelaajien vilpitöntä intoa kirmata pallon perässä. Oma into on myös korkealla ja arjen työ kohti urheilullisia tavoitteitani jatkuu.

 
Sporttisin terveisin! Jussi