F-liigaa Ideaparkissa sekä yhteydenpitoa Unelmatiimin kanssa

04.12.2020

Syksyn pelit ovat sujuneet Classicin kanssa tuloksellisesti hyvin ja palkintona on sarjan piikkipaikka. Henkilökohtaisesti olen kokonaisuudessaan kohtuu tyytyväinen alkukauteen, mutta muutamissa otteluissa otteet ovat ailahdelleet vielä liikaa. Luotto omaan tekemiseen on kuitenkin vahva tällä hetkellä. Olen löytänyt monia pieniä asioita, joilla koen kehittyneeni ja joista on hyötyä pitkällä aikavälillä. Ratkaisevaa on jaksaa olla henkisesti sitkeä vaikka välillä tulisi huonompia päiviä.


Pelasimme marraskuun lopulla kärkiottelun Ideaparkin sportissa. Paikallispelissä vastaan tuli myös vahvan syksyn pelannut Nokian Krp. Ottelu oli, kuten aiemmatkin Ideaparkissa käydyt ottelut, erittäin intensiivinen. Ottelu venyi lopulta jatkoajalle asti kun Krp tasoitti pelin aivan lopussa. Jatkoimme kuitenkin voittoputkea Ville Lastikan upean voittomaalin myötä. Iso kiitos yleisölle hyvästä meinigistä!


Hiljattain julkaistiin myös hieno uutinen. Classic siirtyy ensi kaudella pelaamaan Ideaparkiin. Rohkea veto ja arvostan molempien osapuolten innovatiivisuutta. Kuvista päätellen uudesta tapahtumaareenasta tulee todella hienoa ja antaa mahdollisuuden järjestää yleisölle upeita ottelutapahtumia. Lisäksi Ideaparkin vierailijoista saadaan paljon uusia ihmisiä tutustumaan lajiimme.


Unelmatiimiläisten kanssa kävimme hiljattain läpi kuukauden tehtävää. Nuoret saivat pohdittavakseen omia vahvuuksia sekä kehityskohteita. Tämän jälkeen otin jokaisen kanssa puhelun ja pohdimme näitä henkilökohtaisella tasolla. Osa nuorista oli aiemmin jo tehnyt vastaavaa pohdintaa ja osalle tämä oli taas vieraampaa. Koen tärkeäksi, että urheilija tunnistaa omia ominaisuuksiaan. Näin hän on tietoisempi itsestään ja pystyy myös keskittymään eri osa-alueisiin harjoittelussa. Koetan itsekin jatkuvasti kehittyä henkisellä puolella. Tähän itseäni auttaa mm. lukeminen sekä keskustelut psyykkisen valmentajan kanssa. Uskon, että mitä paremmin tunnen itseni, sitä vapautuneemmin suoritan kentällä.

Mukavaa viikonloppua!Jussi