Kiinnostuitko? Rullaa alas ja jätä yhteystietosi!

Parasta Peliin -projekti tarjoaa uniikin sponsorointiyhteistyön yrityksille huippu-urheilijan kanssa sekä mahdollistaa Jussi Pihan toimimisen mentorina hänen Unelmatiimi mentorointiohjelmassaan 13-18-vuotiaille salibandypelaajille.

Projektin avulla pyrin toteuttamaan suurimpia unelmiani urheilun parissa. Sain kunnian olla mukana voittamassa maailmanmestaruuden Prahassa joulukuussa 2018 ja nyt on aika jatkaa matkaa kohti uutta päämäärää. Haluan olla edustamassa Suomea salibandyn MM-kisoissa myös Helsingissä vuonna 2020. Kisajoukkueeseen pääseminen vaatii valtavan työmäärän. Olen tehnyt jo suuria muutoksia arjessani, jotta voin panostaa täysillä tähän projektiin ja päästä unelmiini. Lisäksi haluan jakaa omia kokemuksiani ja oppejani nuorille tulevaisuuden pelureille uuden mentorointiohjelmani avulla. Olen itse saanut paljon vinkkejä ja oppeja kokeneemmilta pelaajilta matkani varrella, nyt on minun aikani antaa nuorille jotakin! Tarvitsen kuitenkin lisää rohkeita kumppaneita mahdollistamaan matkani kohti unelmiani sekä mahdollistamaan sen, että pystyn antamaan kaikkeni myös Unelmatiimiläisille. Unelmatiimistä ja mentorointiohjelmasta löydät lisää täältä!

Tarjoan projektin avulla aitoa ja uniikkia näkyvyyttä huippu-urheilijan kautta. Tulen jakamaan matkani rehellisesti onnistumisineen ja pettymyksineen. Tulen jakamaan matkastani erilaisia videoita tasaisesti ja näyttämään minun matkani yhdessä teidän kanssanne kohti MM-kotikisoja. Näkyvyyden lisäksi tarjoan teille erilaisia yhteistyöpaketteja, jotka voimme räätälöidä täysin yrityksenne tavoitteiden mukaisesti. Tulen mielelläni esimerkiksi vetämään inspiroivia luentoja teille tai vierailemaan asiakastilaisuuksissanne. Alla esimerkkejä yhteistyön sisällöstä. Jätä yhteystietosi, niin kerron tarkemmin lisää!

PARASTA PELIIN 2020 TARJOAA

  • Räätälöidyt yhteistyöpaketit: Sisältäen esimerkiksi inspiroivia yritysluentoja, treenien vetämistä (tyky/tyhy), asiakastilaisuuksia, sisällöntuottamista sekä Jussi Pihan hyödyntäminen mainonnassa/sisällössä.
  • Kattava näkyvyys Parasta Peliin -projektissa: nettisivut, erilaiset videot, tekstiilit sekä sosiaalinen media.
  • Matkan yhdessä huippu-urheilijan kanssa kohti vuoden 2020 suurinta urheilutapahtumaa Suomessa.
  • Mahdollisuus hyödyntää tätä upeaa tarinaa yrityksen viestinnässä.
  • Näkyvyyden videoblogeissani. Tulen tuottamaan matkastani mm. aitoja ja rehellisiä päiväkirjamaisia videoita.
  • Nimikkopelaajamainos seurajoukkueeni pelipaitaan (yhdelle kumppanille). 

YRITYSLUENNOT/PUHEKEIKAT

Tulen mielelläni puhumaan yrityksille, urheiluseuroille tai ryhmille esimerkiksi unelmien tavoittelemisesta, tavoitteiden asettamisesta, muutoksen tekemisestä sekä urheilijan elämästä.

Olen tehnyt myös urheilun lisäksi pitkään tavoitteellista myyntityötä tuloksekkaasti. Ymmärrän siis tiimipelaamisen tärkeyden myös työyhteisössä. Myyntiurani kautta olen kokenut työelämän hektisyyden ja tavoitteiden tuomat paineet. Koen siis ymmärtäväni hyvin työelämän sekä arjen haasteita. Kerron mielelläni miten itse olen käsitellyt vaikeita asioita ja miten pienillä muutoksilla olen nyt iskemässä täysillä kohti unelmiani.

Yhdessä voimme saada teidän tiimin toimimaan mestaruusjoukkueen tavoin yhteisen tavoitteen eteen. Jätä rohkeasti yhteystietosi niin olen sinuun yhteydessä. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan pian!