Täältä pääset lataamaan itsellesi lupaamani harjoitusohjelman. Ohjelma sopii hyvin omatoimiseen harjoitteluun kotona. Harjoitteet on laadittu yhdessä Sc Classicin sekä Tampereen tennisseuran fysiikkavalmentajan Janne Keinäsen kanssa.


Maailmalla ja Suomessa vallitsevan tilanteen takia nyt jos koskaan tarvitaan yhteen hiileen puhaltamista. Oma salibandykauteni päättyi tänä vuonna ihan liian aikaisin, mutta niin kävi myös jokaisen juniorin kohdalla.

Kävin tammikuussa vierailemassa Profeettojen podcastissa. Puhuimme mm. junnusäbästä, Unelmatiimistä sekä Parasta Peliin -projektista. Mukava juttutuokio herrojen kanssa, johon mahtui mukaan myös syvällisempää pohdintaa.

Harrastaminen on tuonut mun elämään todella paljon ja siitä on tullut mulle elämäntapa huippu-urheilun muodossa. Toivoisin, että kaikilla lapsilla ja nuorilla olisi mahdollisuus harrastaa. Tämän uuden kampanjan avulla pystymme toivottavasti jeesaamaan niitä, jotka eivät välttämättä muuten pääsisi harrastamisen pariin.

My toolbag

16.01.2020

Video made in cooperation with Oxdog. From this video you can see what equipment I have inside my toolbag.

Käymme Unelmatiimiläisten kanssa yhdessä läpi kuukausittain vaihtuvia aiheita. Nuoret pääsevät ensin itsekseen pohtimaan antamieni tehtävien avulla aihetta ja sitten jokaisen kuun lopuksi käymme vielä läpi jokaisen tiimiläisen kanssa henkilökohtaisesti käsittelemämme asiat. On tärkeää, että nuoret pohtivat aiheita ensin itse ja soveltavat niitä...